Szeretteinek ápolását
bízza szakértő és gondos kezekre!

Magánegészségügyi szolgáltatóként az otthoni gondozástól a szubintenzív ellátásig számíthat ránk BUDAPEST területén.

Kérjük olvassa végig oldalunkat kapcsolatfelvétel előtt!
fokep 1 1
Live in care

Az otthonápolásról:
Szerető gondoskodás, szakértő felügyelet

A házi betegápolás lehetőséget nyújt a felügyeletre ill. segítségre szoruló emberek számára, hogy otthonuk kényelmében, ugyanakkor biztonságban vészelhessék át az egészségügyileg nehéz időszakokat. A kórházakból kikerülő betegek gondozását képzett munkatársaink végzik (szociális gondozók és házi betegápolók), akik az alapellátáson túl kellemes társaságot is biztosítanak a gondozottaknak. Valamennyien kedves, együttérző és türelmes szakemberek, ezáltal képesek megteremteni nemcsak a fizikai, hanem az érzelmi biztonságot is.

Az AVIAN Care házi betegápolás szolgáltatása könnyedség az egész család számára, hiszen a ránk bízott hozzátartozó méltó körülmények között, otthon és biztonságban lehet, amíg a családtagok szabadon végezhetik napi teendőiket.

Pontosan mit tartalmaz a házi betegápolás?

Az AVIAN Care egy magyar tulajdonban lévő egészségügyi vállalat, amelynek küldetése, hogy magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal támogassa a munkavállalók egészségmegőrzését és hozzájáruljon a munkahelyi jólléthez. Küldetésünk személyes tragédiánkból fakad, ami motivál minket, hogy a legjobbat nyújtsuk.

házi betegápolás szolgáltatás Budapesten
Napi rutin
Ha csak egy kis segítség kell
Napi 4 órás otthonápolás
Segítség és odafigyelés
Napi 8-10 órás otthonápolás
“Valaki segítsen, amíg dolgozom”
24 órás otthonápolás
A teljes felügyelet

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRÉSE

Amennyiben szakápolóra (pl. vérvétel, infúzió folyatás, krónikus sebkezelés) is igény van, nézze meg szakápolói oldalunkat!

Ha a betegápolás mellett szükségük van rehabilitációra, a gyógytorna oldalunkon tud tájékozódni.
Házi betegápolás szolgáltatások

Napi rutin - Ha csak egy kis segítség kell

Szeretné idős, de nem beteg hozzátartozója számára megteremteni a hétköznapi kényelmet? Gondozónk napi 1-1,5 órás látogatása során gondoskodhat a mindennapi személyes higiéniáról (fürdetés, tisztába tétel), a bevásárlásról vagy más olyan feladatról, ami családtagja számára fontos, azonban az Ön idejébe már nem fér bele.

Napi 4 órás otthonápolás - Segítség és odafigyelés

Idős hozzátartozója több gondozást és törődést igényel? A napi 4 órás házi betegápolás szolgáltatásunk akkor segít önnek, ha szerettét az alapellátások (fürdetés, bevásárlás, tisztába tétel) mellett felügyelni kell olyan dolgokban is, mint például a gyógyszeradagolás vagy a friss levegőn való séta. Házi betegápoló munkatársunk emellett gondoskodik a főzésről, a rendrakásról és más olyan tevékenységekről is, amelyeket a gondozott nem tud maga ellátni.

otthonápolási szolgáltatások

Az Ön családjának is segítségre van szüksége?

Bízza szeretett családtagja ápolását megbízható gondozókra!
A házi betegápolás fontossága az idős embereknek

Napi 8-10 órás otthonápolás - “Valaki segítsen, amíg dolgozom”

Idős vagy beteg hozzátartozója egyáltalán nem képes ellátni magát napközben, Ön azonban munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tud vele maradni egész nap? A napi 8-10 órás otthonápolás szolgáltatásunk leveszi ezt a terhet a válláról az Ön számára ideális idősávban, munkanapokon 7:00 és 20:00 között. Gondos ápolóink felügyelete alatt biztonságban tudhatja szerettét, így nyugodtan teljesítheti más irányú kötelezettségeit.

24 órás otthonápolás - A teljes felügyelet

Az élet időnként olyan kihívások elé állítja a családokat, amiket nem tudnak egyedül megoldani. Előfordulhat, hogy egy szerettünk átmenetileg folyamatos gondozásra szorul, például műtét, baleset vagy időskori betegségek miatt.

A 24 órás otthonápolás során a gondozó beköltözik a beteg otthonába, és állandó felügyeletet biztosít, mint egy családtag. Így minden felmerülő feladatot elvégezhet a gyógyszerezéstől a beteg személyes higiéniájának biztosításán át a felmerülő házimunkákig. Ha ezt a szolgáltatást választja, teljesen megnyugodhat, mert szeretett hozzátartozója folyamatos ellátásban részesül majd, ezért Ön minden pillanatban jó kezekben tudjatja őt.

Ügyfeleink leggyakrabban az alábbi időskori betegségek miatt kérik segítségünket 24 órás otthonápolás formájában:

A házi betegápolás. idősgondozás előnyei

Házi betegápolás
árak budapest területén

Kérjük egyedi gondozási vagy szakápolási ajánlatért keresse kollégáinkat a +36302001900 -as telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet és visszahívjuk.

A Házi Betegápolás szolgáltatásunkat kizárólag BUDAPEST területén tudjuk biztosítani. 

Kiszállás díja: 4 500 Ft
Munkaidőn (hétköznap 8-16h) kívüli felár: alapár + 50%
Ünnepi felár: alapár + 100%

Napi rutin - Ha csak egy kis segítség kell

12.000 Ft-tól

Napi 4 órás otthonápolás - Segítség és odafigyelés

16.000 Ft-tól

Napi 8-10 órás otthonápolás - “Valaki segítsen, amíg dolgozom”

28.000 Ft-tól

24 órás otthonápolás - A teljes felügyelet

27.000 Ft-tól

Állapotfelmérés

25.000 Ft

AVIAN Care Otthonápolás

Miért bízhat bennünk?

allas szocialis gondozo

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE IDŐPONTÉRT

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot!

Szolgáltatás - HÁZI BETEGÁPOLÁS (#8)

Gyakran Ismételt Kérdések

A gondozó feladatkörébe olyan mindennapos tevékenységek tartoznak, mint a főzés, a takarítás, a bevásárlás, a beszélgetés, a közös séta vagy a könnyed testmozgásban való segítség. A gondozó emellett segít a tisztálkodásban és a hozzátartozókkal való kapcsolattartásban. A gondozó nem feltétlenül rendelkezik szakápolói végzettséggel. A szakápoló foglalkozik minden egészségügyi végzettséghez kötött feladatok elvégzésével pl. sebkötözés, vérnyomás- és oxigénszintmérés illetve az orvos által felírt infúzió vagy injekció beadásával.

Az egészségügyi problémák esetére rendelkezünk kialakított és részletes folyamattal, amiről szerződéskötés előtt tájékoztatjuk. A kialakult állapotról értesítjük az ügyfelet, majd a helyzet súlyosságától és idejétől függően megtesszük a megfelelő lépéseket.

Bár nem szükséges, de szerződésben rögzített felelősséget vállalunk a lakásban lévő értéktárgyakért. Ettől függetlenül javasoljuk, hogy a lakásban ne tartsanak feleslegesen értéktárgyakat, készpénzt.

Minden ügyfél és minden eset más és más, éppen ezért mi, az AVIAN Otthonápolásnál az adott helyzethez legjobban passzoló gondozót keressük meg. Ugyanakkor minden esetben igaz, hogy az ajánlatadási szakaszban már konkrét válaszokkal rendelkezünk a várható munkakezdés időpontjával kapcsolatosan.

A gondozott állapotától függően 2-4 hetes váltásban dolgoznak a gondozóink.

Számunkra minden esetben az Ön és a hozzátartozójának az elégedettsége a legfontosabb. Amennyiben bármilyen személyi probléma adódik, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, és segítünk akár a gondozóváltás gördülékeny megvalósításában is.   

Mivel a gondozó napi 24 órában a szerette otthonában tartózkodik, így Önnek kell biztosítani számára a lakhatást (szobát), az étkezést és a tisztálkodási lehetőségeket.

Otthonápolási szerződésünk szerint a szolgáltatás ellenértékének a kiegyenlítése utólag, a szerződésben rögzített ütemezés szerint történik.

Sikerült elérnie kollégánkat?

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

    Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

    Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


    * Kötelező kitölteni.