Mindenhol jó, de legjobb otthon!

Az otthoni szakápolással kiváltható a hosszadalmas kórházi kezelés.

szakápolás kiszállással

A Szakápolás kiszállással szolgáltatásunkat azoknak javasoljuk, akik le szeretnék csökkenteni a kórházi benntartózkodás időtartamát, és humánusabb ellátásban szeretnének otthonuk biztonságos kényelmében gyógyulni szakértő és gondoskodó kezek között.

A kutatások is azt sugallják, hogy a betegek gyorsabban épülnek fel otthonukban, mint egy kórházban vagy az idősek otthonában, és kisebb az esélye az újra hospitalizálásnak.

Az otthoni szakápolás családösszetartó ereje pedig semmihez sem fogható. Hiszen a családtagok maguk is részt vesznek az ápolásban: a támogató környezet pedig felér a fél gyógyulással.

otthonápolás Budapesten

Szakápolás kiszállással szolgáltatások

Szeretné, hogy hozzátartozóját napi 1-2 vagy akár több órában professzionális gondozó lássa el?

A Házi betegellátás szolgáltatásunkkal ebben is segíteni tudunk.

Miért bízhat bennünk?

SZAKÁPOLÁS kiszállással ÁRAK

Kérjük egyedi gondozási vagy szakápolási ajánlatért keresse kollégáinkat a +36302001900 -as telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet és visszahívjuk.
Kiszállás díja: Budapesten 3 500 Ft
Hétvégi felár: +50%
Ünnepi felár: +100%

(hosszútávú szolgáltatás igénybevétele esetén kérjen egyedi árat)

Szakápolói
vizit

10 000 Ft-tól

Szakápolás
2 órában

16 000 Ft-tól

Szakápolás
4 órában

19 000 Ft-tól

Szakápolás
8 órában

35 000 Ft-tól

Infúzió
folyatás

12 000 Ft-tól

Krónikus
sebkezelés

12 000 Ft-tól

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRÉSE

Ha szeretne többet megtudni a szakápolás kiszállással szolgáltatásunkról, akkor az alábbi lehetőségek közül választhat:

Adja meg az adatait és munkatársaink 24 órán belül felkeresik és megválaszolják a kérdéseit!

Telefonos ügyintézőink hétköznapokon 8:00-16:00 között várják hívását!

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE IDŐPONTÉRT

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!


  Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését!

  Gyakran Ismételt Kérdések

  A gondozó feladatkörébe olyan mindennapos tevékenységek tartoznak, mint a főzés, a takarítás, a bevásárlás, a beszélgetés, a közös séta vagy a könnyed testmozgásban való segítség. A gondozó emellett segít a tisztálkodásban és a hozzátartozókkal való kapcsolattartásban. A gondozó nem feltétlenül rendelkezik szakápolói végzettséggel. A szakápoló foglalkozik minden egészségügyi végzettséghez kötött feladatok elvégzésével pl. sebkötözés, vérnyomás- és oxigénszintmérés illetve az orvos által felírt infúzió vagy injekció beadásával.

  Az egészségügyi problémák esetére rendelkezünk kialakított és részletes folyamattal, amiről szerződéskötés előtt tájékoztatjuk. A kialakult állapotról értesítjük az ügyfelet, majd a helyzet súlyosságától és idejétől függően megtesszük a megfelelő lépéseket.

  Bár nem szükséges, de szerződésben rögzített felelősséget vállalunk a lakásban lévő értéktárgyakért. Ettől függetlenül javasoljuk, hogy a lakásban ne tartsanak feleslegesen értéktárgyakat, készpénzt.

  Minden ügyfél és minden eset más és más, éppen ezért mi, az AVIAN Otthonápolásnál az adott helyzethez legjobban passzoló gondozót keressük meg. Ugyanakkor minden esetben igaz, hogy az ajánlatadási szakaszban már konkrét válaszokkal rendelkezünk a várható munkakezdés időpontjával kapcsolatosan.

  A gondozott állapotától függően 2-4 hetes váltásban dolgoznak a gondozóink.

  Számunkra minden esetben az Ön és a hozzátartozójának az elégedettsége a legfontosabb. Amennyiben bármilyen személyi probléma adódik, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, és segítünk akár a gondozóváltás gördülékeny megvalósításában is.   

  Mivel a gondozó napi 24 órában a szerette otthonában tartózkodik, így Önnek kell biztosítani számára a lakhatást (szobát), az étkezést és a tisztálkodási lehetőségeket.

  Otthonápolási szerződésünk szerint a szolgáltatás ellenértékének a kiegyenlítése utólag, a szerződésben rögzített ütemezés szerint történik.

  Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!


   Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését!

   Sikerült elérnie kollégánkat?