Vállalatok számára nyújtunk foglalkozás-egészségügyi, és a holisztikus szemléletű orvosi vizsgálathoz kapcsolódó labordiagnosztikai szolgáltatásokat.

uzemorvos asszisztenciaval

Foglalkozás-egészségügy

Az AVIAN Care a foglalkozás-egészségügy szolgálat területén is biztos támpontot nyújt. Olyan nagyvállalatokkal dolgozunk, ahol az egészséges munkavállaló értéket képvisel, ahol figyelem irányul a dolgozók jóllétére is.

Orvosaink nem futószalagon végzik a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat. Alaposan áttekintik és értékelik a páciensek értékeit az EKG-től kezdve a laborvizsgálatokig, és összevetik azokat a korábbi eredményekkel. Így tudjuk az alkalmazottak egészségügyi állapotát folyamatosan monitorozni, és azonosítani az esetlegesen felmerülő egészségügyi kockázatokat.

Mindezt magasan képzett és empátiával rendelkező asszisztenciával tesszük, hogy az üzemorvosi szolgáltatásban részt vevők a legjobb ellátást kapják.

Az AVIAN Care egy értékteremtő egészségügyi szolgáltató. Célunk, hogy az üzemorvosi és kiegészítő szolgáltatásainkkal építsük a vállalati márkát, és hogy az alkalmazottak egészségesen és produktívan tudják elvégezni a munkájukat.

Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás

Az üzemorvosi szolgáltatásunk alapja az alapos kivizsgálás és a pácines követés. A holisztikus szemléletű egészségmegőrzés az alkalmazottak személyes és hosszútávú megfigyelésén és adataik folyamatos elemzése alapján történik.

Munkánk középpontjában a megelőzés fókuszú orvosdiagnosztika és tanácsadás áll, és ha szükséges, további orvosi kezelésre vagy tanácsadásra irányítjuk a dolgozókat.

Ez nem csupán az egyéni egészségmegőrzésben segít, hanem az egész munkahelyi közösség jólétét is növeli.

Üzemorvosi szolgáltatásaink

uzemorvos vernyomasmeres

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE IDŐPONTÉRT

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!  További munkaegészségügyi vizsgálatok

  download

  Laborvizsgálatok

  Szolgáltatási körünkben a kötelező foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok mellett lehetőség van egyedi laborvizsgálatok elvégzésére is a munkavállaló költségének a terhére. A tumormarker, az ételintolerancia vagy akár inzulinrezisztencia vizsgálatok segítségével időben felismerjük a lehetséges egészségügyi rizikófaktorokat.

  149381 200

  Orvosi sürgősségi ellátás

  Az AVIAN Care kiemelkedik ezzel a szolgáltatással a piacon. Nagyvállalatoknál bármikor előfordulhatnak üzemi balesetek vagy sürgősségi ellátást igénylő esetek. Cégünk ilyen helyzetekben is rendelkezésre áll a törvény által előírt feltételeknek megfelelően.

  Dumbells gym fitness workout icon by Hoeda80

  Céges gyógytorna / gyógymasszázs

  A well-beingre fókuszáló vállalatok nagy hangsúlyt helyeznek a gyógytornára és a gyógymasszázsra. Ezen szolgáltatások célja nem csupán a relaxáció, hanem a megelőzés és a munka közben is végezhető tornagyakorlatok betanítása is. Az eredmény? Növekvő vállalati hatékonyság és csökkenő betegszabadságok.

  Az AVIAN Care Kft. a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások, az egyedi laborvizsgálatok és a speciális well-being terén is készen áll, hogy partnere legyen a munkavállalói egészségének megőrzésében.

  REFERENCIÁK – VÁLLALATOK, AKIKKEL DOLGOZUNK, DOLGOZTUNK

  Hankook Logo jo
  generali
  richter
  st
  continental
  trans sped

  Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!


   Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését!

   Sikerült elérnie kollégánkat?