Szociális gondozó

A 2019-ben alakult AVIAN elsődleges célja, hogy az emberek számára egy egészségügyi védőhálót biztosítson.

Célunk, hogy az AVIAN Otthonápolással megvalósítsuk az úgy nevezett „falak nélküli kórház” modellt, amiben kiválóan kombináljuk a kórházakra jellemző szakszerű ellátást, valamint az otthon nyújtotta biztonságot és kényelmet. Hiszünk abban, hogy az otthon bensőséges hangulata, és a szakszerű ápolói ellátás kombinációja felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat, így hozzájárulva a testi és lelki egészség eléréséhez, a lehetséges fertőzések kivédéséhez.

Azért dolgozunk, hogy Budapest közigazgatási határán belül a páciensek igényeihez igazodva, egyéni ellátást biztosítsunk, a magas szakmai sztenderdeknek megfelelve. Kvalifikált szakápolóink, több éves tapasztalattal gondoskodnak betegeinkről, akik beutaló nélkül is igénybe vehetik szolgáltatásainkat. A szakápolói feladatok elvégzése mellett, mint a sebkötözés, katéter cseréje, vagy műtétek utána teendők ellátása, számíthat ránk különféle gondozói feladatok ellátásában is, továbbá gyógytornász is áll a rendelkezésére.

Feladatok

Ápolói segítséget nyújtunk a mindennapi egészségügyi teendők elvégzésében, mint a mosakodás, vérnyomásmérés, gyógyszerek adagolása. Kollégáink munkájukat odaadással és a szakmára jellemző pontossággal végzik a beteg testi és lelki egészsége érdekében.

Végzettségi szint

  • Szociális gondozó vagy egészségügyi végzettség
 
otthoni szakápolás műtét után
milyen feladatokat lát el egy házi betegápoló

Jelentkezés

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

    Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

    Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


    * Kötelező kitölteni.

    Sikerült elérnie kollégánkat?