Rólunk: Ismerje meg az AVIAN Care-t!

Az AVIAN CARE története egy személyes tragédiával kezdődött, amikor a tulajdonosnak a saját bőrén kellett megtapasztalnia, hogy egy betegség villámgyorsan képes elragadni tőlünk szeretteinket.
A tulajdonos édesapja mindössze 59 éves volt, amikor váratlanul elragadta családjától a prosztatarák, megfosztva őket sok-sok további közös élménytől és boldog pillanattól.

Ez a keserű tapasztalat és a tehetetlenség érzése vezette arra az útra, hogy prosztatavédők gyártásával kezdett el foglalkozni, megfogadva, hogy szeretné jobbá és élhetőbbé tenni a világot. Így alakult meg 2019-ben a 100 %-ban magyar tulajdonú AVIAN MEDICINA Kft.

A COVID-19 világjárvány kirobbanásakor cégünk mobilszűréssel kezdett foglalkozni, hogy részt vállaljunk a gyors diagnosztizálásban ebben a soha nem tapasztalt helyzetben. Célul tűztük ki, hogy a könnyen elérhető mobilszűréssel a lehető legtöbb fertőzött időben megkapja a szükséges ellátásokat.

A személyes érintettség és az elmúlt évek közösségi veszteségei ösztönözték a cégünket arra, hogy olyan egészségügyi szolgáltatásokat is nyújtsunk, amikhez a gyógyulni vágyó vagy a megelőzésre fókuszáló érintettek gyorsan, beutaló nélkül és fájdalommenetesen juthatnak hozzá. Így született meg az AVIAN CARE.

Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni azokat a szűrővizsgálatokat, otthonápolási szolgáltatásokat, amelyekkel Ön is és szerettei nyugodt és biztonságos életet élhetnek.

Kiszállás Budapesten területén

Magasan képzett egészségügyi szakemberekkel dolgozunk

24 órán belül garantáltan visszahívjuk

Igény esetén hétvégi ellátás is megoldható kiszállással

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

    Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

    Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


    * Kötelező kitölteni.

    Sikerült elérnie kollégánkat?