Csatlakozz
az AVIAN Care csapatához!

Szociális gondozó és ápoló -
0-24 órás házi betegápoláshoz,
2 heti váltással

szocialis gondozo allas
Hogyan segít a gyógytorna a demencia kezelésében?

Mindenekelőtt ismerj meg minket: bemutatkozik az AVIAN Care csapata!

Az AVIAN Care célja, hogy kiváló színvonalú magánegészségügyi ellátást biztosítson azok számára, akik saját betegségük vagy valamely szerettük állapota miatt segítségre szorulnak. Megteremtjük a gyógyuláshoz ill. a méltó életvitelhez szükséges körülményeket, méghozzá otthon, a páciensek saját lakásában. Tudjuk, hogy az egészségromlás okozta nehéz időkben a betegek és a családtagok is főképp megértésre, biztonságra és szakértő iránymutatásra vágynak. Ezért munkánk során fáradhatatlanul gyakoroljuk az együttérzés, a kedvesség és a türelem erényét.

Arra törekszünk, hogy pácienseink a lehető legjobban érezzék magukat. Ellátásuk közben gondosan óvjuk érzelmi és mentális jólétüket is, ugyanis egészségügyi szolgáltatások esetében ez kulcsfontosságú. Ezért is kiemelkedő a szociális gondozó szerepe.

Kiemelkedően fontos a szociális gondozó szerepe

Ő az, aki a legtöbb időt tölti a páciensekkel. Hogy pontosan hány órát kell egy beteg gondozására fordítania, az ápolt igényeitől függően változik, de a legrövidebb látogatásokat igénylő ellátás esetében is szoros, mindennapi kapcsolatba kerül a betegekkel. (A huszonnégyórás házi betegápolás során pedig szinte családtaggá válik.) Jelen van a nehéz és a derűs pillanatokban is. Sok esetben fizikai segítséget nyújt, de ugyanakkor szellemi partner is. Így nemcsak szakmai, hanem valódi emberi kapcsolatot alakít ki az ápolttal és a hozzátartozókkal egyaránt.

allas szocialis gondozo

Odafigyelés és szakértelem

1 gondozó - 1 páciens

A szociális gondozó feladatköre rendkívül sokszínű. A szerep rátermett, kedves és türelmes embert kíván. Az alapvető orvosi ellátásán túl szükség lehet a páciensek életvitelének mindennapi teendőiben való segédkezésre, az életmódot érintő tanácsadásra és érzelmi támogatásra is. E sokrétű tevékenység csak valódi jelenléttel és figyelmességgel végezhető.

A szociális gondozónak alapszintű egészségügyi szakértelemmel kell rendelkeznie, valamint a hétköznapi teendőkben szerzett jártasságra is szüksége lesz (például bevásárlás, gyógyszerkiváltás, főzés). Emellett pedig természetesen tudnia kell, hogyan bánjon a nehéz helyzetben lévő, kiszolgáltatott embertársaival (ahogyan öltöztetés, etetés vagy fürdetés közben, úgy beszélgetések során ill. érzelmileg nehéz pillanatokban is). Mindezeken túl pedig fontos, hogy hatékonyan kommunikáljon a családtagokkal és más egészségügyi szakemberekkel.

Az idős ill. a beteg emberek (megváltozott helyzetükből fakadóan) gyakran különleges bánásmódot igényelnek: gondozóiknak időnként átlagon fölüli érzékenységet és türelmet kell gyakorolniuk. A szociális gondozó ezért alapvetően emberszerető, együttérző képessége pedig igen magasszintű. Így helyt tud állni az összetett és kényelmetlen társas szituációkban is.

Mik lesznek a feladataid?

Alapvető orvosi ellátás (egyszerűbb egészségügyi feladatok)

Napi életvitel támogatása

Emocionális támogatás (érzelmi biztonság és mentális jólét)

Kommunikáció és együttműködés

Egészségmegőrző és prevenciós tevékenységek

Az ideális jelöltünk:

Emberileg tud kapcsolódni az AVIAN Care értékrendjéhez

Releváns képesítéssel és munkatapasztalattal rendelkezik

Miért érdemes az AVIAN Care-t választanod?

tamogatas

Erőforrások és támogatás

Az egészségügyi hivatás alapja a gyógyítás és a bántalmak enyhítése iránt érzett mély és ösztönös törekvés. Ennek kiteljesedése azonban nagyon sok szerencsés körülményt igényel. Az AVIAN Care-nél minden lehetőség adott, hogy a szakemberek képességeikből és tudásukból kihozhassák a legtöbbet, amit a páciensek érdekében meg lehet tenni.

fizetes

Fizetés

Versenyképes csomagot kínálunk, amely méltányos elismerése a szakmai felkészültségednek és a munkába fektetett erőfeszítéseidnek.

fejlodes

Fejlődés

Az AVIAN Care korszerű és stabilan működő egészségügyi szolgáltató, ahol a szakmai fejlődés és a szintlépés lehetősége folyamatosan nyitva áll előtted. Ha fontos számodra, hogy  kiteljesedhess a munkádban, akkor a mi csapatunkban biztosan jól fogod magad érezni.

Ismerd meg az
AVIAN Care-t!

Az AVIAN Care egy magyar tulajdonban lévő egészségügyi vállalat, amelynek küldetése, hogy magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal támogassa a munkavállalók egészségmegőrzését és hozzájáruljon a munkahelyi jólléthez. Küldetésünk személyes tragédiánkból fakad, ami motivál minket, hogy a legjobbat nyújtsuk.

asszisztens

REFERENCIÁK – VÁLLALATOK, AKIKKEL DOLGOZUNK, DOLGOZTUNK

Hankook Logo jo
generali
richter
st
continental
trans sped

Ne várj tovább!

Az első lépésként töltsd ki a jelentkezési űrlapot weboldalunkon. Itt minden szükséges adatot megadhatsz magadról, amivel már el is indítottad a kapcsolatfelvételt.
Csapatunk 48 órán belül felkeres, hogy megbeszéljük a további lépéseket és esetlegesen egy interjúidőpontot is egyeztessünk.

Jelentkezz Szociális Gondozónak!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Karrier - SZOCIÁLIS GONDOZÓ ÉS ÁPOLÓ (#26)

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

    Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

    Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


    * Kötelező kitölteni.

    Sikerült elérnie kollégánkat?