Csatlakozz
az AVIAN Care csapatához!

Szakápoló -
A gyógyítás főszereplője

szakapolo allas 1
apolo ferfi compressed

Mindenekelőtt ismerj meg minket: bemutatkozik az AVIAN Care csapata!

Az AVIAN Care célja, hogy kiváló színvonalú magánegészségügyi ellátást biztosítson azok számára, akik saját betegségük vagy valamely szerettük állapota miatt segítségre szorulnak. Megteremtjük a gyógyuláshoz ill. a méltó életvitelhez szükséges körülményeket, méghozzá otthon, a páciensek saját lakásában. Tudjuk, hogy az egészségromlás okozta nehéz időkben a betegek és a családtagok is főképp megértésre, biztonságra és szakértő iránymutatásra vágynak. Ezért munkánk során fáradhatatlanul gyakoroljuk az együttérzés, a kedvesség és a türelem erényét.

Arra törekszünk, hogy pácienseink a lehető legjobban érezzék magukat. Ellátásuk közben gondosan óvjuk érzelmi és mentális jólétüket is, ugyanis egészségügyi szolgáltatások esetében ez kulcsfontosságú. 

Kiemelkedően fontos a szakápoló szerepe

Ő az, aki a legtöbb időt tölti a páciensekkel. Hogy pontosan hány órát kell egy beteg gondozására fordítania, az ápolt igényeitől függően változik, de a legrövidebb látogatásokat igénylő ellátás esetében is szoros, mindennapi kapcsolatba kerül a betegekkel. (A huszonnégyórás házi betegápolás során pedig szinte családtaggá válik.) Jelen van a nehéz és a derűs pillanatokban is. Sok esetben fizikai segítséget nyújt, de ugyanakkor szellemi partner is. Így nemcsak szakmai, hanem valódi emberi kapcsolatot alakít ki az ápolttal és a hozzátartozókkal egyaránt.

apolono compressed

szakápoló pozíció

Szakmailag és emberileg is sokszínű feladatkör

A szakápoló feladatköre szakmailag és emberileg is sokszínű. Ellátásához nemcsak szakértelemre és jelentős egészségügyi tapasztalatra van szükség, hanem együttérző, kedves és türelmes attitűdre is. A felelősségi kör kiterjed az ápolási terv megvalósítására (részben ennek létrehozására is), a beteg kezelésének monitorozására és a speciális orvosi eljárások elvégzésére (úgymint vérvétel, infúziók kezelése, sebészeti sebek ellátása stb.).  A szakápoló emellett  tájékoztatja és oktatja a pácienseket a kezelésekhez és a gyógyuláshoz kapcsolódó témakörökben. Lényegében az orvosi szintű döntések alatt ő felel a betegek állapotáért.

Épp ezért fontos, hogy a szakápoló megbízható egészségügyi szakértelemmel rendelkezzen, valamint képes legyen a kritikus gondolkodásra és a gyors döntéshozatalra is. Ez felelősségteljes hozzáállást, higgadtságot és megfontoltságot kíván, ugyanakkor hatékony cselekvőképességet is.

A szakmai magabiztosság azonban nem csorbíthatja a szakápoló emberi erényeit. Magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások során a kedvesség és a türelem éppoly fontos, mint a hozzáértés. Az idős ill. a beteg emberek (megváltozott helyzetükből fakadóan) gyakran különleges bánásmódot igényelnek: az őket kezelőknek időnként átlagon fölüli érzékenységet és türelmet kell gyakorolniuk. A szakápoló ezért alapvetően emberszerető, és munkája során soha nem hagyja figyelmen kívül, hogy páciensei milyen nehézségeken mennek keresztül.

Mik lesznek a feladataid?

Speciális orvosi eljárások

Ápolási tervek

Betegfigyelés

Edukáció és tanácsadás

Kritikus gondolkodás és autonómia

Miért érdemes az AVIAN Care-t választanod?

tamogatas

Erőforrások és támogatás

Az egészségügyi hivatás alapja a gyógyítás és a bántalmak enyhítése iránt érzett mély és ösztönös törekvés. Ennek kiteljesedése azonban nagyon sok szerencsés körülményt igényel. Az AVIAN Care-nél minden lehetőség adott, hogy a szakemberek képességeikből és tudásukból kihozhassák a legtöbbet, amit a páciensek érdekében meg lehet tenni.

fizetes

Fizetés

Versenyképes csomagot kínálunk, amely méltányos elismerése a szakmai felkészültségednek és a munkába fektetett erőfeszítéseidnek.

fejlodes

Fejlődés

Az AVIAN Care korszerű és stabilan működő egészségügyi szolgáltató, ahol a szakmai fejlődés és a szintlépés lehetősége folyamatosan nyitva áll előtted. Ha fontos számodra, hogy  kiteljesedhess a munkádban, akkor a mi csapatunkban biztosan jól fogod magad érezni.

Ismerd meg az
AVIAN Care-t!

Az AVIAN Care egy magyar tulajdonban lévő egészségügyi vállalat, amelynek küldetése, hogy magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal támogassa a munkavállalók egészségmegőrzését és hozzájáruljon a munkahelyi jólléthez. Küldetésünk személyes tragédiánkból fakad, ami motivál minket, hogy a legjobbat nyújtsuk.

üzemorvosi szolgáltatás előnyei

REFERENCIÁK – VÁLLALATOK, AKIKKEL DOLGOZUNK, DOLGOZTUNK

Hankook Logo jo
generali
richter
st
continental
trans sped

Ne várj tovább!

Az első lépésként töltsd ki a jelentkezési űrlapot weboldalunkon. Itt minden szükséges adatot megadhatsz magadról, amivel már el is indítottad a kapcsolatfelvételt.
Csapatunk 48 órán belül felkeres, hogy megbeszéljük a további lépéseket és esetlegesen egy interjúidőpontot is egyeztessünk.

Jelentkezz Szakápolónak!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Karrier - SZAKÁPOLÓ (#5)

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

    Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

    Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


    * Kötelező kitölteni.

    Sikerült elérnie kollégánkat?