Csatlakozz
az AVIAN Care csapatához!

Gyógytornász -
A rehabilitáció mestere

gyogytornasz 1
gyogytornasz karrier

Mindenekelőtt ismerj meg minket: bemutatkozik az AVIAN Care csapata!

Az AVIAN Care célja, hogy kiváló színvonalú magánegészségügyi ellátást biztosítson azok számára, akik saját betegségük vagy valamely szerettük állapota miatt segítségre szorulnak. Megteremtjük a gyógyuláshoz és a rehabilitációhoz szükséges körülményeket, méghozzá otthon, a páciensek saját lakásában. Tudjuk, hogy az egészségromlás okozta nehéz időkben a betegek és a családtagok is főképp megértésre, biztonságra és szakértő iránymutatásra vágynak. Ezért munkánk során fáradhatatlanul gyakoroljuk az együttérzés, a kedvesség és a türelem erényét.

Arra törekszünk, hogy pácienseink a lehető legjobb kezekben legyenek, ezért egészségügyi ellátásuk közben csak a legmagasabb szakmai színvonallal elégedhetünk meg. A teljeskörű, professzionális gyógyításnak pedig természetesen elengedhetetlen része az utókezelés és a rehabilitáció is.

Kiemelkedően fontos a gyógytornász szerepe

Ő az, aki szakértelmével és gondosságával visszavezeti a betegségből, sérülésből vagy műtét utáni állapotból lábadozókat a teljesértékű egészséges életbe. Ez a gyógyulás folyamatának betetőzése, ennélfogva rendkívül fontos, hogy eredményesen záruljon, és közben a páciens jól (sőt egyre jobban) érezze magát. A gyógytornász képzett szakember, aki empatikus, jól kommunikál és türelmesen figyel a visszajelzésekre. Ugyanakkor önmagával is törődik: saját fizikai állapotával és megjelenésével mindig példát mutat.

gyogytornasz allas

gyógytornász pozíció

Sokoldalú és változatos szerepkör

A gyógytornász feladatköre korántsem egyhangú. A szüléshez kapcsolódó tornáktól kezdve az időskori gyógytornán át a stroke utáni rehabilitációig számos, különböző problémáktól terhelt állapotból kell kisegítenie a pácienseket. Ezek az állapotok más és más élethelyzetben alakulnak ki, ezért a kezelések hatékonyságához nemcsak széles eszköztárra ill. kiterjedt szaktudásra van szükség, hanem különleges emberi erényekre is, például fejlett együttérzésre, figyelmességre és derűs életszemléletre.

Ugyanis a gyógytornász nemcsak vezeti a tornákat, hanem motivál is. Jelenlétével és iránymutatásaival erősíti a teljes gyógyulásba vetett hitet, és fenntartja az egészséges állapotba való visszatérés reményét. Ez a remény pedig egészen más természetű egy stroke utáni rehabilitáció esetén, mint egy szintentartó időskori torna vagy egy szülés előtti erősítés során. A professzionális gyógytornász mindezt szem előtt tartja, és pácienseiben soha nem pusztán szakmai feladatot lát, hanem egyúttal mindig a nehézségekkel küzdő embert is.

Az AVIAN Care-nél mindezt a páciensek otthonában kell teljesíteni, hiszen otthoni gyógytornáról van szó, amelyet a kiszálló szakember mindig a páciens által megjelelölt helyszínen biztosít (Budapest területén).

A gyógytornász feladatai

Az AVIAN Care által nyújtott kezelésekben való részvétel

Állapotfelmérés és a terápia megtervezése

Betegfigyelés

Edukáció és tanácsadás

A gyógytornász legfontosabb személyes tulajdonságai

Az egészségügyi hivatások a szakértelmen túl sajátos emberi erényeket is megkívánnak. Ezek sok esetben éppoly fontosak, mint a szakmai képesítések.

A gyógytornász

 1. Együttérző, türelmes és kedves
 2. Bizalmat ébreszt és jól kommunikál
 3. Ápolt és egészséges, fizikuma példás
tape

Elvárt képesítések

 1. Gyógytornász-fizioterapeuta Bsc, vagy MSc végzettség
 2. Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamaránál érvényes tagság
 3. Működési Nyilvántartási szám

Miért érdemes az AVIAN Care-t választanod?

tamogatas

Erőforrások és támogatás

Az AVIAN Care lehetőséget biztosít, hogy elhivatott munkatársaink a lehető legtöbbet hozhassák ki képességeikből. Jól szervezett háttér szervezi és támogatja a gyógytornászok munkáját, valamint kiváló és közvetlen egészségügyi kapcsolatok segítik a szakmai fejlődést.

fizetes

Fizetés

Versenyképes csomagot kínálunk, amely méltányos elismerése a szakmai felkészültségednek és a munkába fektetett erőfeszítéseidnek.

fejlodes

Stabilitás és professzionalitás

Az AVIAN Care korszerű és stabilan működő egészségügyi szolgáltató, amely kiváló lehetőség a gyógyítás és a segítségnyújtás mellett elkötelezett szakemberek számára. Ha hosszútávban gondolkodsz, és fontos számodra, hogy szakmailag magas színvonalon bontakozhass ki, akkor a mi csapatunkban biztosan jól fogod magad érezni.

Így jelentkezz hozzánk:

Az első lépésként töltsd ki a jelentkezési űrlapot weboldalunkon. Itt minden szükséges adatot megadhatsz magadról, amivel már el is indítottad a kapcsolatfelvételt.

Csapatunk 48 órán belül felkeres, hogy megbeszéljük a további lépéseket és esetlegesen egy interjúidőpontot is egyeztessünk.

Gyógytornász jelentkezés

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Karrier - GYÓGYTORNÁSZ (#10)

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

  Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


  * Kötelező kitölteni.

  Sikerült elérnie kollégánkat?