Csatlakozz
az AVIAN Care csapatához!

Foglalkozás-egészségügyi orvosokat keresünk

orvos allas 2
orvos pozicio

Mindenekelőtt ismerj meg minket: bemutatkozik az AVIAN Care csapata!

Az AVIAN Care professzionális magánegészségügyi szolgáltatóként nemcsak a lakossági páciensek ellátója, hanem a vállalatok partnere is. A foglalkozás-egészségügy terén holisztikus szemléletű orvosi vizsgálatot és ehhez kapcsolódóan labordiagnosztikai szolgáltatást nyújtunk. Olyan nagyvállalatokkal dolgozunk együtt, amelyek számára fontos a munkavállalók egészsége és általános jólléte. Partnereink nem futószalagon “termelt” alkalmassági igazolásokat várnak, hanem valódi orvosi vizsgálatokat, dolgozóik állapotának figyelmes monitorozását és az esetlegesen felmerülő kockázatok mihamarabbi azonosítását. Miközben mi őrködünk a munkavállalók egészsége fölött, partnervállalatainknál javul a produktivitás és növekedik a dolgozói elégedettség.

Mindehhez természetesen az AVIAN Care kiváló szakembereket keres. Közülük is kulcsfontosságú a foglalkozás-egészségügyi orvos szerepe.

Kiemelkedően magasszintű képzettségével, felelősségvállalásával és tapasztalatával méltó helyet foglal el az AVIAN Care csapatában.

avian care

A foglalkozás-egészségügyi orvos szerepe

Olyan orvost keresünk, akinek valóban hivatása az orvoslás és az emberek egészségének megőrzése. A foglalkozás-egészségügyi orvos alapos szaktudásán kívül rendíthetetlen felelősségérzetre és lelkiismeretességre is szüksége van feladatköre ellátásához. Az olykor többszáz vagy többezer kivizsgálandó dolgozó egyenlő mértékű alaposságot és figyelmet érdemel a vizsgálatok során.

Mindemellett az foglalkozás-egészségügyi orvosnak, mint szolgáltatást biztosító személynek, feltétlen bizalmat kell ébresztenie pácienseiben. A munkavállalók panaszait ill. kérdéseit megértéssel kell fogadnia, valamint szükséges, hogy előzékenyen gondoskodjon a preventív tájékoztatásról is. Az AVIAN Care-nél a hatékony orvosi ellátáson túl a páciensekkel való méltó bánásmód is alapvető elvárás.

Épp ezért fontos, hogy foglalkozás-egészségügyi orvos rendelkezzen a szükséges orvosi képesítésekkel, megfelelő szakmai tapasztalattal, valamint legyen empatikus, közvetlen és kedves személyiség is.

Mik lesznek a feladataid?

Egészségügyi állapotfelmérés

Preventív tanácsadás

Szakorvosi alkalmassági igazolás kiadása

A foglalkozás-egészségügyi orvos legfontosabb személyes tulajdonságai

Az egészségügyi hivatások a szakértelmen túl sajátos emberi erényeket is megkívánnak. Ezek sok esetben (főleg a magánegészségügyi szektorban) hasonlóképp fontosak, mint az orvosi ismeretek.

Az foglalkozás-egészségügyi orvos

 1. Együttérző, türelmes és kedves
 2. Felelősségteljes és jó stresszkezelő
 3. Feltétlen bizalmat és tiszteletet ébreszt
 4. Jól kommunikál és elhivatott az egészségmegőrzés terén
 5. Csapatmunkára képes

Miért érdemes az AVIAN Care-t választanod?

tamogatas

Erőforrások és támogatás

Az AVIAN Care-nél minden lehetőség adott, hogy az orvosok legjobb tudásuk szerint kezelhessék pácienseiket. Professzionális környezetben biztosítjuk a korszerű technikai felszereltséget, a szakképzett munkatársak támogatását, valamint más egészségügyi magánszervezetekkel való együttműködést (laborvizsgálatok stb.). Mindez gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé, és megszabadít a (szakmára olykor jellemző) hosszú várakozási időtől és a rendszeres akadályozottságtól.

fizetes

Fizetés

Versenyképes csomagot kínálunk, amely méltányos elismerése a szakmai felkészültségednek és a munkába fektetett erőfeszítéseidnek.

fejlodes

Fejlődés

Az AVIAN Care korszerű és stabilan működő egészségügyi szolgáltató, ahol a szakmai fejlődés és a tapasztalatszerzés lehetősége folyamatosan nyitva áll előtted. Ha fontos számodra, hogy  kiteljesedhess az orvoslásban, akkor a mi csapatunkban biztosan jól fogod magad érezni.

doktor allas

REFERENCIÁK – VÁLLALATOK, AKIKKEL DOLGOZUNK, DOLGOZTUNK

Hankook Logo jo
generali
richter
st
continental
trans sped

Ne várj tovább!

Az első lépésként töltsd ki a jelentkezési űrlapot weboldalunkon. Itt minden szükséges adatot megadhatsz magadról, amivel már el is indítottad a kapcsolatfelvételt.

Csapatunk 48 órán belül felkeres, hogy megbeszéljük a további lépéseket és esetlegesen egy interjúidőpontot is egyeztessünk.

Foglalkozás-egészségügyi Orvos jelentkezés

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Karrier - FOG-EÜ ORVOS(#3)

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

  Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


  * Kötelező kitölteni.

  Sikerült elérnie kollégánkat?