Bízza ápolásra szoruló idős vagy beteg szerettét szakértő és gondos kezekre!

Magánegészségügyi szolgáltatóként az otthoni gondozástól a szubintenzív ellátásig számíthat ránk.

Kérjük olvassa végig oldalunkat kapcsolatfelvétel előtt!
Live in care

Házi betegápolás, otthonápolás – szeretettel, szakértelemmel

Napjainkban egyre nagyobb a házi betegápolás iránti igény, ami speciális készségeket, türelmet és folyamatos jelenlétet igényel. A kórházakból kikerülő betegek gondozását képzett beteggondozóink (szociális gondozók, házi betegápolók) végzik, akik az alapellátás mellett érzelmi biztonságot is nyújtanak az ellátottaknak.

Az AVIAN Care-nél a házi betegápolás szolgáltatás az egész család számára segít megkönnyíteni a hétköznapokat úgy, hogy közben a gondozott a saját otthona kényelmében biztonságos felügyelet mellett tartózkodhat.

Mit biztosít a házi betegápolás?

házi betegápolás szolgáltatás Budapesten

Amennyiben szerette speciális szakápolói kezelést (pl. infúziózás, sebkezelés, vérvétel, gyógytorna stb.) is igényel, szakmai hátterünkkel ebben is támogatjuk a páciens és a család kényelmét.

A 24 órás házi betegápolás

Az élet időnként olyan kihívások elé állítja a családokat, amiket nem tudnak egyedül megoldani. Előfordulhat, hogy egy szerettünk átmenetileg non-stop gondozásra szorul, például műtét, baleset, vagy időskori betegségek kapcsán.
A 24 órás házi betegápolás szolgáltatás során a gondozó beköltözik a beteg otthonába, és állandó felügyeletet biztosít, mint egy családtag.

Ügyfeleink leggyakrabban az alábbi időskori betegségek során kérik a segítségünket:

A házi betegápolás. idősgondozás előnyei

Hasonló cipőben jár?
Szeretné megbízható kezekbe tudni a szerettét?

Házi betegápolás szolgáltatások

Napi rutin - házi betegápolás

Szeretné idős, de nem beteg hozzátartozója számára megteremteni a hétköznapi kényelmet? Legyen szó fürdetésről, bevásárlásról, tisztába tételről vagy olyan dologról, amit nem tud egyedül megoldani amíg ön munkában van, gondozónk a napi 1-2 órás látogatás során levesz bizonyos a feladatokat az ön válláról.

Napi 4 órás házi betegápolás

Idős hozzátartozója több gondozást és törődést igényel? A napi 4 órás házi betegápolás szolgáltatásunk akkor segít önnek, ha szerettét az alapellátások (fürdetés, bevásárlás, tisztába tétel) mellett felügyelni kell olyan dolgokban is, mint például a gyógyszeradagolás vagy a friss levegőn való séta. Emellett gondoskodik a főzésről, a rendrakásról és olyan tevékenységekről, amelyeket a gondozott nem tud maga ellátni

otthonápolási szolgáltatások
A házi betegápolás fontossága az idős embereknek

8 órás napi házi betegápolás

Ön elfoglalt, dolgozik, idős vagy beteg hozzátartozója pedig egyáltalán nem képes ellátni magát napközben? A 8-10 órás napi házi betegápolás szolgáltatásunk az ön számára ideális és szükséges idősávban vehető igénybe munkanapokon 7-20 óra között.

Házi betegápolás
árak

Kérjük egyedi gondozási vagy szakápolási ajánlatért keresse kollégáinkat a +36302001900 -as telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet és visszahívjuk.
Kiszállás díja: Budapesten 3 500 Ft
Hétvégi felár: +50%
Ünnepi felár: +100%

(hosszútávú szolgáltatás igénybevétele esetén kérjen egyedi árat)

24 órás gondozás

24 000 Ft-tól

24 órás gondozás esetén váltási díj

Napi rutin
1-2 óra

10 000 FT-TÓL

4 órás gondozás

15 000 Ft-tól

8 órás gondozás

20 000 Ft-tól

Szakápolási állpotfelmérés

19 000 Ft-tól

AVIAN Care Otthonápolás

Miért bízhat bennünk?

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRÉSE

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE IDŐPONTÉRT

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!


  Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését!

  Gyakran Ismételt Kérdések

  A gondozó feladatkörébe olyan mindennapos tevékenységek tartoznak, mint a főzés, a takarítás, a bevásárlás, a beszélgetés, a közös séta vagy a könnyed testmozgásban való segítség. A gondozó emellett segít a tisztálkodásban és a hozzátartozókkal való kapcsolattartásban. A gondozó nem feltétlenül rendelkezik szakápolói végzettséggel. A szakápoló foglalkozik minden egészségügyi végzettséghez kötött feladatok elvégzésével pl. sebkötözés, vérnyomás- és oxigénszintmérés illetve az orvos által felírt infúzió vagy injekció beadásával.

  Az egészségügyi problémák esetére rendelkezünk kialakított és részletes folyamattal, amiről szerződéskötés előtt tájékoztatjuk. A kialakult állapotról értesítjük az ügyfelet, majd a helyzet súlyosságától és idejétől függően megtesszük a megfelelő lépéseket.

  Bár nem szükséges, de szerződésben rögzített felelősséget vállalunk a lakásban lévő értéktárgyakért. Ettől függetlenül javasoljuk, hogy a lakásban ne tartsanak feleslegesen értéktárgyakat, készpénzt.

  Minden ügyfél és minden eset más és más, éppen ezért mi, az AVIAN Otthonápolásnál az adott helyzethez legjobban passzoló gondozót keressük meg. Ugyanakkor minden esetben igaz, hogy az ajánlatadási szakaszban már konkrét válaszokkal rendelkezünk a várható munkakezdés időpontjával kapcsolatosan.

  A gondozott állapotától függően 2-4 hetes váltásban dolgoznak a gondozóink.

  Számunkra minden esetben az Ön és a hozzátartozójának az elégedettsége a legfontosabb. Amennyiben bármilyen személyi probléma adódik, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, és segítünk akár a gondozóváltás gördülékeny megvalósításában is.   

  Mivel a gondozó napi 24 órában a szerette otthonában tartózkodik, így Önnek kell biztosítani számára a lakhatást (szobát), az étkezést és a tisztálkodási lehetőségeket.

  Otthonápolási szerződésünk szerint a szolgáltatás ellenértékének a kiegyenlítése utólag, a szerződésben rögzített ütemezés szerint történik.

  Sikerült elérnie kollégánkat?

  Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!


   Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését!