Bízza ápolásra szoruló idős vagy beteg szerettét szakértő és gondos kezekre!

Magánegészségügyi szolgáltatóként az otthoni gondozástól a szubintenzív ellátásig számíthat ránk BUDAPEST területén.

Kérjük olvassa végig oldalunkat kapcsolatfelvétel előtt!
Live in care

Házi betegápolás, otthonápolás – szeretettel, szakértelemmel

Napjainkban egyre nagyobb a házi betegápolás iránti igény, ami speciális készségeket, türelmet és folyamatos jelenlétet igényel. A kórházakból kikerülő betegek gondozását képzett beteggondozóink (szociális gondozók, házi betegápolók) végzik, akik az alapellátás mellett érzelmi biztonságot is nyújtanak az ellátottaknak.

Az AVIAN Care-nél a házi betegápolás szolgáltatás az egész család számára segít megkönnyíteni a hétköznapokat úgy, hogy közben a gondozott a saját otthona kényelmében biztonságos felügyelet mellett tartózkodhat.

Mit biztosít a házi betegápolás?

házi betegápolás szolgáltatás Budapesten
Amennyiben szakápolóra (pl. vérvétel, infúzió folyatás, krónikus sebkezelés) is igény van, nézze meg szakápolói oldalunkat!

Ha a betegápolás mellett szükségük van rehabilitációra, a gyógytorna oldalunkon tud tájékozódni.

A 24 órás házi betegápolás

Az élet időnként olyan kihívások elé állítja a családokat, amiket nem tudnak egyedül megoldani. Előfordulhat, hogy egy szerettünk átmenetileg non-stop gondozásra szorul, például műtét, baleset, vagy időskori betegségek kapcsán.
A 24 órás házi betegápolás szolgáltatás során a gondozó beköltözik a beteg otthonába, és állandó felügyeletet biztosít, mint egy családtag.

Ügyfeleink leggyakrabban az alábbi időskori betegségek során kérik a segítségünket:

A házi betegápolás. idősgondozás előnyei

Hasonló cipőben jár?
Szeretné megbízható kezekbe tudni a szerettét?

Házi betegápolás szolgáltatások

Napi rutin - házi betegápolás

Szeretné idős, de nem beteg hozzátartozója számára megteremteni a hétköznapi kényelmet? Legyen szó fürdetésről, bevásárlásról, tisztába tételről vagy olyan dologról, amit nem tud egyedül megoldani amíg ön munkában van, gondozónk a napi 1-1,5 órás látogatás során levesz bizonyos a feladatokat az ön válláról.

Napi 4 órás házi betegápolás

Idős hozzátartozója több gondozást és törődést igényel? A napi 4 órás házi betegápolás szolgáltatásunk akkor segít önnek, ha szerettét az alapellátások (fürdetés, bevásárlás, tisztába tétel) mellett felügyelni kell olyan dolgokban is, mint például a gyógyszeradagolás vagy a friss levegőn való séta. Emellett gondoskodik a főzésről, a rendrakásról és olyan tevékenységekről, amelyeket a gondozott nem tud maga ellátni

otthonápolási szolgáltatások
A házi betegápolás fontossága az idős embereknek

8 órás napi házi betegápolás

Ön elfoglalt, dolgozik, idős vagy beteg hozzátartozója pedig egyáltalán nem képes ellátni magát napközben? A 8-10 órás napi házi betegápolás szolgáltatásunk az ön számára ideális és szükséges idősávban vehető igénybe munkanapokon 7-20 óra között.

Házi betegápolás
árak budapest területén

Kérjük egyedi gondozási vagy szakápolási ajánlatért keresse kollégáinkat a +36302001900 -as telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet és visszahívjuk.

A Házi Betegápolás szolgáltatásunkat kizárólag BUDAPEST területén tudjuk biztosítani. 

Kiszállás díja: 3 500 Ft
Munkaidőn (hétköznap 8-16h) kívüli felár: alapár + 50%
Ünnepi felár: alapár + 100%

24 órás gondozás

Váltási díj: 15.000 Ft
(nincs hétvégi felár)

28.000 Ft-tól

Napi rutin

+ kiszállási díj

12.000 Ft-tól

4 órás gondozás

+ kiszállási díj

16.000 Ft-tól

8 órás gondozás

+ kiszállási díj

27.000 Ft-tól

Állapotfelmérés

AVIAN Care Otthonápolás

Miért bízhat bennünk?

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRÉSE

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE IDŐPONTÉRT

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot!

  Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

  Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


  * Kötelező kitölteni.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  A gondozó feladatkörébe olyan mindennapos tevékenységek tartoznak, mint a főzés, a takarítás, a bevásárlás, a beszélgetés, a közös séta vagy a könnyed testmozgásban való segítség. A gondozó emellett segít a tisztálkodásban és a hozzátartozókkal való kapcsolattartásban. A gondozó nem feltétlenül rendelkezik szakápolói végzettséggel. A szakápoló foglalkozik minden egészségügyi végzettséghez kötött feladatok elvégzésével pl. sebkötözés, vérnyomás- és oxigénszintmérés illetve az orvos által felírt infúzió vagy injekció beadásával.

  Az egészségügyi problémák esetére rendelkezünk kialakított és részletes folyamattal, amiről szerződéskötés előtt tájékoztatjuk. A kialakult állapotról értesítjük az ügyfelet, majd a helyzet súlyosságától és idejétől függően megtesszük a megfelelő lépéseket.

  Bár nem szükséges, de szerződésben rögzített felelősséget vállalunk a lakásban lévő értéktárgyakért. Ettől függetlenül javasoljuk, hogy a lakásban ne tartsanak feleslegesen értéktárgyakat, készpénzt.

  Minden ügyfél és minden eset más és más, éppen ezért mi, az AVIAN Otthonápolásnál az adott helyzethez legjobban passzoló gondozót keressük meg. Ugyanakkor minden esetben igaz, hogy az ajánlatadási szakaszban már konkrét válaszokkal rendelkezünk a várható munkakezdés időpontjával kapcsolatosan.

  A gondozott állapotától függően 2-4 hetes váltásban dolgoznak a gondozóink.

  Számunkra minden esetben az Ön és a hozzátartozójának az elégedettsége a legfontosabb. Amennyiben bármilyen személyi probléma adódik, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, és segítünk akár a gondozóváltás gördülékeny megvalósításában is.   

  Mivel a gondozó napi 24 órában a szerette otthonában tartózkodik, így Önnek kell biztosítani számára a lakhatást (szobát), az étkezést és a tisztálkodási lehetőségeket.

  Otthonápolási szerződésünk szerint a szolgáltatás ellenértékének a kiegyenlítése utólag, a szerződésben rögzített ütemezés szerint történik.

  Sikerült elérnie kollégánkat?

  Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

   Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

   Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


   * Kötelező kitölteni.