Szakápoló - A gyógyítás főszereplője

Csatlakozz az AVIAN Care csapatához!

AVIAN Weboldal kep

Mindenekelőtt ismerj meg minket: bemutatkozik az AVIAN Care csapata!

Az AVIAN Care célja, hogy kiváló színvonalú magánegészségügyi ellátást biztosítson azok számára, akik saját betegségük vagy valamely szerettük állapota miatt segítségre szorulnak. Megteremtjük a gyógyuláshoz ill. a méltó életvitelhez szükséges körülményeket, méghozzá otthon, a páciensek saját lakásában. Tudjuk, hogy az egészségromlás okozta nehéz időkben a betegek és a családtagok is főképp megértésre, biztonságra és szakértő iránymutatásra vágynak. Ezért munkánk során fáradhatatlanul gyakoroljuk az együttérzés, a kedvesség és a türelem erényét.

Arra törekszünk, hogy pácienseink a lehető legjobban érezzék magukat. Ellátásuk közben gondosan óvjuk érzelmi és mentális jólétüket is, ugyanis egészségügyi szolgáltatások esetében ez kulcsfontosságú. Ezért is kiemelkedő a szociális gondozó szerepe.

Ő az, aki a legtöbb időt tölti a páciensekkel. Hogy pontosan hány órát kell egy beteg gondozására fordítania, az ápolt igényeitől függően változik, de a legrövidebb látogatásokat igénylő ellátás esetében is szoros, mindennapi kapcsolatba kerül a betegekkel. (A huszonnégyórás házi betegápolás során pedig szinte családtaggá válik.) Jelen van a nehéz és a derűs pillanatokban is. Sok esetben fizikai segítséget nyújt, de ugyanakkor szellemi partner is. Így nemcsak szakmai, hanem valódi emberi kapcsolatot alakít ki az ápolttal és a hozzátartozókkal egyaránt.

AVIAN CARE

A szakápoló szerepe

A szakápoló feladatköre szakmailag és emberileg is sokszínű. Ellátásához nemcsak szakértelemre és jelentős egészségügyi tapasztalatra van szükség, hanem együttérző, kedves és türelmes attitűdre is. A felelősségi kör kiterjed az ápolási terv megvalósítására (részben ennek létrehozására is), a beteg kezelésének monitorozására és a speciális orvosi eljárások elvégzésére (úgymint vérvétel, infúziók kezelése, sebészeti sebek ellátása stb.).  A szakápoló emellett  tájékoztatja és oktatja a pácienseket a kezelésekhez és a gyógyuláshoz kapcsolódó témakörökben. Lényegében az orvosi szintű döntések alatt ő felel a betegek állapotáért.

Épp ezért fontos, hogy a szakápoló megbízható egészségügyi szakértelemmel rendelkezzen, valamint képes legyen a kritikus gondolkodásra és a gyors döntéshozatalra is. Ez felelősségteljes hozzáállást, higgadtságot és megfontoltságot kíván, ugyanakkor hatékony cselekvőképességet is.

A szakmai magabiztosság azonban nem csorbíthatja a szakápoló emberi erényeit. Magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások során a kedvesség és a türelem éppoly fontos, mint a hozzáértés. Az idős ill. a beteg emberek (megváltozott helyzetükből fakadóan) gyakran különleges bánásmódot igényelnek: az őket kezelőknek időnként átlagon fölüli érzékenységet és türelmet kell gyakorolniuk. A szakápoló ezért alapvetően emberszerető, és munkája során soha nem hagyja figyelmen kívül, hogy páciensei milyen nehézségeken mennek keresztül.

Mik lesznek a feladataid?

 • Speciális orvosi eljárások
   1. vérvétel
   2. infúziókezelés
   3. sebészeti sebek kezelése
 • Ápolási tervek
   1. részvétel a tervek elkészítésében és végrehajtásában
   2. a tervek megvalósulásának monitorozása
   3. kapcsolattartás az orvosokkal és más egészségügyi szakemberekkel
 • Betegfigyelés
   1. a páciens állapotának folyamatos megfigyelése
   2. az orvos értesítése a beállt állapotváltozásokról
 • Edukáció és tanácsadás
   1. a páciensek és a hozzátartozók oktatása és támogatása a kezelésekkel és a megelőző intézkedésekkel kapcsolatban
 • Kritikus gondolkodás és autonómia
  1. kritikus gondolkodás és körültekintés az ápolási terv elkészítése és végrehajtása során (rugalmasság és reagálóképesség)
  2. gyors és hatékony döntéshozatal sürgős és váratlan helyzetekben

Miért érdemes az AVIAN Care-t választanod?

Erőforrások és támogatás
Az egészségügyi hivatás alapja a gyógyítás és a bántalmak enyhítése iránt érzett mély és ösztönös törekvés. Ennek kiteljesedése azonban nagyon sok szerencsés körülményt igényel. Az AVIAN Care-nél minden lehetőség adott, hogy a szakemberek képességeikből és tudásukból kihozhassák a legtöbbet, amit a páciensek érdekében meg lehet tenni.

Fizetés
Versenyképes csomagot kínálunk, amely méltányos elismerése a szakmai felkészültségednek és a munkába fektetett erőfeszítéseidnek.

Fejlődés
Az AVIAN Care korszerű és stabilan működő egészségügyi szolgáltató, ahol a szakmai fejlődés és a szintlépés lehetősége folyamatosan nyitva áll előtted. Ha fontos számodra, hogy  kiteljesedhess a munkádban, akkor a mi csapatunkban biztosan jól fogod magad érezni.

Ismerd meg az
AVIAN Care-t!

Az AVIAN Care egy magyar tulajdonban lévő egészségügyi vállalat, amelynek küldetése, hogy magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal támogassa a munkavállalók egészségmegőrzését és hozzájáruljon a munkahelyi jólléthez. Küldetésünk személyes tragédiánkból fakad, ami motivál minket, hogy a legjobbat nyújtsuk.

üzemorvosi szolgáltatás előnyei

REFERENCIÁK – VÁLLALATOK, AKIKKEL DOLGOZUNK, DOLGOZTUNK

Hankook Logo jo
generali
richter
st
continental
trans sped

Ne várj tovább!

Az első lépésként töltsd ki a jelentkezési űrlapot weboldalunkon. Itt minden szükséges adatot megadhatsz magadról, amivel már el is indítottad a kapcsolatfelvételt.
Csapatunk 48 órán belül felkeres, hogy megbeszéljük a további lépéseket és esetlegesen egy interjúidőpontot is egyeztessünk.

Jelentkezz Szakápolónak!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

SZAKÁPOLÓ (#5)

Kérjük töltse ki az alábbi részt és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

  Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


  * Kötelező kitölteni.

  Sikerült elérnie kollégánkat?