AVIAN Care logo

Gyógytorna otthona kényelmében decemberben akár 34%-os karácsonyi kedvezménnyel!

Lepje meg magát vagy hozzátartozóját decemberben gyógytorna bérlettel: tapasztalt gyógytornászunk segít fájdalma csökkentésében, bármilyen mozgásszervi problémájának kezelésében, az otthona nyugalmában, kiszállással!

enjoying physical training 2021 08 29 17 01 32 utc

Otthoni gyógytorna a megoldás a mozgásszervi fájdalmaira

Ha önnek mozgásszervi betegsége van, tudja, milyen nehézségeket okoz eljutni a gyógytorna kezelésekre. Lehet, hogy nem tud, vagy mer egyedül nekivágni a tömegközlekedésnek és ilyenkor segítséget kell kérni egy hozzátartozótól.

Az utazással járó kényelmetlenséget ráadásul tetézi a közlekedési és a parkolási költség, valamint a segédeszközök bérlése is, ha szükséges.

A gyógytornász szakszerű segítsége a kulcs a fájdalom csökkentéséhez.

Tegye meg az első lépést a fájdalommentes élet és az egészség felé, jelentkezzen állapotfelmérésre most!

A gyógytorna a megoldás, ha egészségügyi állapota, betegsége vagy sérülése akadályozza a szabad és fájdalommentes mozgásban.

MIÉRT VÁLASSZA AZ OTTHONI GYÓGYTORNÁT?

50%-al hatékonyabb gyógyulás otthonában, mint ha Ön menne a gyógytornászhoz*

Otthonunk kényelmes és meghitt közegében, az utazással járó stressztől mentesen jobban egymásra tud hangolódni a páciens a gyógytornászra, ezért a kezelések – a kutatások szerint – 50 %-kal hatékonyabbak.
Kevesebb alkalom is elég a rehabilitációhoz vagy a teljes gyógyuláshoz.

Gyógytornász osztatlan figyelme

az otthonába érkező gyógytornásznak semmi nem tereli el a figyelmét, így csak Önre tud koncentrálni ellentétben a külső helyszínen / klinikán végzett gyógytornával szemben.

Hétköznapokba illeszthető javaslatok

mivel a gyógytornász a páciens otthonában van, így konkrét, az otthonában alkalmazható gyakorlatokat tud javasolni és közösen gyakorolni

Kényelem

A megkérdezett pácienseink 96% egyetért azzal, hogy extra szolgáltatást a kiszállással! Mindezt kevesebbért, mint a piacon elérhető versenytársak árai, akikhez nekik kellett volna mennie!

Családtag bevonásának lehetősége

Lehetőség van családtag bevonására annak érdekében, hogy a későbbiekben könnyebben felidézhetőek legyenek a gyakorlatok és könnyebb legyen az otthoni gyakorlás

Nincs utazás, várakozás

Mit tudna kezdeni extra 1-2 órával? Ugyanis Önnek nem kell órákat töltenie az utazással és a kezelésre történő várakozással: a gyógytornász megy Önhöz!

Jobb funkcionálitás

Otthoni környezetben könnyebb dolga van a gyógytornásznak, hogy megmutassa, hogyan és hol végezze a páciens pontosan a gyakorlatot, így könnyebb lesz annak a felidézése is

*(A kutatás forrása: Homecaremag, 2021)

physiotherapy 2021 09 01 12 50 00 utc e1658238757970

A részletes kezelési terv követése a kulcs a hatékony gyógyuláshoz

A gyógytorna áraink a kezelési tervet is tartalmazzák

Az egészség helyreállítása kulcsfontosságú, de azt is tudjuk, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben mindenki megnézi, hová költi el a pénzét.

Az AVIAN Care gyógytornászai egyénre szabott kezelési tervet készítenek, így ön tudni fogja honnan indulnak, mikor és hová jutnak el a találkozások során. A kezelője által készített egyéni edzésterve alapján ráadásul olyan gyakorlatsorokat tanul meg, amelyeket biztonsággal elvégezhet egyedül is az otthonában. Betanítjuk a szakember nélkül is elvégezhető mozgássorokat.

Milyen fájdalmával fordulhat hozzánk?

Már gyógyult pácienseink véleménye

„Nagyon meg vagyok elégedve az otthoni gyógytornász szolgáltatással. Még van 5 kezelés a csomagból, de már érzem a jó hatását. Ha lejár a bérlet, egy öt alkalmas csomagot még rendelünk, mert nagyon jót tesz a személyre szabott gyógytorna!"
István
78 éves
"150 %-osan meg vagyok elégedve az ügyfélszolgálat segítőkész hozzáállásával. Számomra kulcsfontosságú, hogy kit engedek be az otthonomba, hiszen két tinilánnyal élek. Azt a gyógytornászt kaptuk a 17 éves lányom kezeléséhez, akit a kép alapján választottam. Köszönöm!"
Nikolett
38 éves
"Az édesanyámnak rendeltem meg a szolgáltatást. Ő és én is maximálisan meg vagyunk elégedve. Nagyon jól bevált a gyógytorna és a kezelővel is jól megtalálta a közös hangot az anyukám. Csak pozitívot tudok mondani."
Leona
45 éves
„Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással. A gyógytornász mindig pontosan érkezett, ha valami változás volt, szólt. Másnak is ajánlanám a szolgáltatásukat, mert nagyon szakszerű ellátást kapott a férjem, és ár-érték arányban is megfelelő."
V. Lászlóné
61 éves

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT MOST!

Az alábbi lehetőségek közül választhat:

Panaszai alapján az Önnek legmegfelelőbb szakembert választjuk ki Önnek!

Telefonos ügyintézőink hétköznapokon 8:0-16:00 között várják hívását!

MIT ÉRÜNK EL A GYÓGYTORNÁVAL?

Bizonyított pozitív hatások

Növeljük az inak és szalagok stabilitását, rugalmasságát

Növeljük az inak és szalagok stabilitását, rugalmasságát

Fokozzuk a vérkeringést, ezzel gyorsítva a gyógyulást

istockphoto 1290498243 612x612 removebg preview

Szinten tartjuk és javítjuk az ízületi mozgékonyságot

Csillapítjuk a fájdalmat, jobb közérzetet biztosítunk

Fájdalom nélküli magabiztos mozdulatok, az élet minden területén

ÍGY SEGÍT ÖNNEK IS A GYÓGYTORNA

A gyógytornászunk segít fájdalma okának feltérképezésében és enyhítésében

A gyógytorna a gyengült izmok erősítésével, a fokozott tónusú izmok nyújtásával, valamint az egyensúlyt és a koordinációt fejlesztő gyakorlatokkal tud segíteni. Az érzéskiesést változó textúrájú anyagokkal való tornagyakorlatok segítségével kezeljük, új ingereket adva a sérült idegpályának a regenerációhoz.

gyógytorna stroke után

A mozgásszervrendszert érintő műtétek után a gyógyulás egyik kulcsa a gyógytorna. Ez eleinte a légzés és a keringés támogatását, majd a műtét jellegétől függően az érintett terület fokozott mobilizálását és helyreállítását jelenti.

gyógytorna térdműtét után

A reumatológiai betegségek ízületi gyulladással járó kórfolyamatok. Ezek nyugalmi szakaszaiban a pihenés és a gyógytornász által végzett kíméletes mozgatás megfelelő arányú alkalmazása a teendő: átmozgatjuk és stabilizáljuk az ízületeket, illetve erősítjük a körülvevő izmokat.

gyógytorna ízületi gyulladás kezelésére

A cukorbetegséggel járó folyamatok izomsorvadáshoz, érzés kieséshez, zsibbadáshoz, mindezek kombinációja pedig egyensúly zavarokhoz, eleséshez, traumás sérülésekhez vezethet. Ezek megelőzésében vagy a már kialakult folyamatok lassításában, esetleg megállításában tud segítséget nyújtani a gyógytornász.

diabetic-640x426

A derékfájdalom hátterében gyakran a környező izmok és a mélyizmok gyengesége áll, emiatt a gerinc nem tudja ellátni alapfunkcióját: a tartást. Ha az állapotfelmérés során erre a diagnózisra jutunk, szegmentált stabilizációs gyakorlatokkal korrigáljuk és stabilizáljuk a gyenge területeket, azaz az ágyéki gerincszakaszt. A gyógytornának köszönhetően enyhülnek vagy teljesen megszűnnek a panaszok.

derékfájdalom Final 640x360 1

A helytelen testtartás a gerinc, a medence vagy a fej rossz tartásával is kezdődhet és ez tartósan strukturális elváltozásokat okozhat. A gyógytorna célja a gerincmenti izmok egyensúlyának a helyreállítása. A gyengülésre hajlamos izmokat erősítjük, a túlfeszülésre hajlamosakat pedig nyújtjuk és lazítjuk.

derékfájdalom-640x426

Ha a gerinc görbülete vagy az egyéb testrészek helyzete megváltozik és ezek rögzülnek, akkor ez állandó fájdalommal járhat. Ekkor olyan feladatsorokat alakít ki a gyógytornász, ami lazítja a feszes izmokat és segítenek visszaállítani a természetes izomegyensúlyt.

tartásjavítás-640x426

Gyógytornával felgyorsítható a fájdalom csökkenése, az ízület körüli mozgás javítása és a térdet tartó izomzat megerősítése. Térdízületi műtétek után kulcsfontosságú a terület szakszerű rehabilitációja.

gyógytorna idős korban

Hogyan zajlik a gyógytorna folyamata?

3 egyszerű lépés a gyógyulás felé

01.

ügyfélszolgálat

Időpontegyeztetés

Időpontot egyeztetünk állapotfelmérésre telefonon

02.

gyógytorna gerincferdülés gyógyítására

Állapotfelmérés

Felmérjük állapotát, amely alaposan megvizsgáljuk és kialakítjuk az egyéni gyógytorna tervet

03.

hero_Fotó_upload-640x426

Újabb alkalmak

Újabb gyógytorna időpont egyeztetés. A tornák közti időszakban pedig a páciens elvégzi a rábízott, önállóan is végezhető gyakorlatokat.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Mire számítson az első foglalkozáson?

Az első alkalom egy részletes állapotfelméréssel kezdődik, amikor felmérjük a beteg állapotát, kikérdezve a pácienst, és egy alapos mozgásszervi vizsgálatot követően kialakítjuk azegyéni gyógytorna tervet, azaz gyakorlat sort.

gyógytorna gerincferdülés gyógyítására

GYÓGYTORNA ÁRAINK KARÁCSONYI AKCIÓBAN

Kiszállás díja: Budapesten 2 500 Ft. Budapesten kívül, de Budapest 30 km-es körzetében 4 500 Ft.

SZEMÉLYES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

GYÓGYTORNA EGY ALKALOM

15 500 Ft / alkalom

GYÓGYTORNA 4+1 AJÁNDÉK ALKALOM

13 820 Ft / alkalom

11 056 Ft / alkalom

GYÓGYTORNA 8+2 AJÁNDÉK ALKALOM

12 950 Ft / alkalom

10 360 Ft / alkalom

AVIAN CARE GYÓGYTORNA SZOLGÁLTATÁS

Miért válasszon minket?

Ha gond van, azonnal cselekedni kell. Nincs idő várakozni. Nálunk gyorsan jut szakszerű ellátáshoz, hogy minél előbb visszakaphassa a mozgás szabadságát.

A saját biztonságos környezetében, utazás és az ezzel járó stressz nélkül élvezheti a gyógytorna előnyeit. 

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem elégedett az első konzultációval, a befizetett összeget visszafizetjük.

Médiamegjelenések

Rólunk

AVIAN CARE egészségügyi szolgáltatások számokban

mosolygós szakápoló
0
elvégzett szűrés
0 +
Elégedett vásárló
0 +
szakmai tapasztalat
0 év

GYÓGYTORNÁSZAINK

Egyeztessen időpontot gyógytornászainkhoz. Folyamatosan bővülő csapatunk a biztosíték arra, hogy biztosan az Ön problémájára szakosodott gyógytornászt tudunk Önnek küldeni!

gyógytornász kiszállással

B.Fanni

Gyógytornász

* Gerincsérvek, idegfájdalmak

* Gyermekkori gerincproblémák kezelése (gerincferdülés, Scheuermann kór, lapos hát)

*Helytelen testtartásból adódó izomdiszbalanszok és ízületi problémák kezelése

*Csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák kezelése

*Ortopédiai műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis)

*“Befagyott váll” (PHS) kezelése

*Krónikus vagy akut derékbántalmak (pl. lumboischialgia, ülőideggyulladás) 

*Rotátorköpeny sérülések (váll)

*Kismamák tornáztatása

* 2015: Oriolus-Med Kinesiotape tanfolyam

* 2018: Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központ, Gyógytornász szakiránya

*2021: Schroth tanfolyam

*2022 fitmummy prenatális képzés

Egy Portugál klinikán posztgraduális ösztöndíjaskent kezdtem a pályafutásomat, ahol mind neurológiai, reumatológiai és ortopédiai betegekkel is foglalkoztam. Majd egy magánklinikán dolgoztam, aminek a főbb profilja a gerinc illetve a térd és váll. 

gyógytornász

M. Eszter

Gyógytornász - fizikoterapeuta

* Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán Budapesten, gyógytornász-fizioterapeuta szak

* P.H.D in Engineering, St. Louis University ( 1996)

* Az egyetem alatt mind oktatási, mind önkéntes munka keretei között tapasztalatot szereztem neurológiai, reumatológiai, és ortopédiai páciensekkel is

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Az alábbi lehetőségek közül választhat:

Panaszai alapján az Önnek legmegfelelőbb szakembert választjuk ki Önnek!

Telefonos ügyintézőink hétköznapokon 8:0-16:00 között várják hívását!

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE IDŐPONTÉRT

Adja meg az elérhetőségeit és kollégáik munkanapokon 24 órán belül visszahívják!

  Kérjük, töltse ki a mezőket és fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot az űrlap elküldéséhez.

  Kérjük a gyorsabb és szakszerű ellátás érdekében csatolja legutóbbi zárójelentését! (1db file feltöltése engedélyezett)


  * Kötelező kitölteni.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Két lehetősége van: kérjen visszahívást tőlünk úgy, hogy kitölti a fenti adatlapot. Munkatársunk munkanapokon általában 24 órán belül visszahívja időpont egyeztetés céljából. A másik lehetősége, ha Ön hív fel minket a +36 1 77 33 555-ös telefonszámon.

  Az állapotfelmérés diagnosztika kikérdezéssel, hozott leletek értékelésével kezdődik. A manuális vizsgálat során statikai és dinamikai problémákat térképezünk fel, ennek során belső szervi elváltozásokra is fény derülhet. A vizsgálat különböző, gyógytornász által vezetett mozgás tesztekből, gyakorlatokból áll, mely során a terhelésre adott válaszreakciók fontos támpontot jelentenek a kezelési terv felállításához. Az állapotfelmérés fizikai vizsgálatot jelent. Ennek alapján az alkalmazásra kerülő kezelési módot határozzuk meg.

  Annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjunk a  mozgásszervi problémájáról minden előzetes orvosi dokumentációra, röntgen felvételre, CT és MR képre és értékelést szükségünk van. Öltözék tekintetében a tornához érdemes jó nedvszívó, rugalmas pamut pólót és rövidnadrágot viselni és szükség van egy nagyméretű törölközőre is. A vizsgálat különböző, gyógytornász által vezetett mozgás tesztekből fog állni, amely során a terhelésre adott válaszreakciók fontos támpontot jelentenek a készülő kezelési terv felállításához. Fontos tehát kiemelni, hogy az  az állapotfelmérés fizikai vizsgálatot jelent!

  Természetesen ezt az állapotfelmérés vizsgálat után tudjuk megmondani, hiszen pontosan ez az oka annak, hogy ezzel kezdjük az Ön kezelését. Ekkor sem tudunk azonban teljes biztonsággal végső alkalom számot mondani, hiszen az, hogy milyen gyorsan gyógyul rengeteg változótól függ. Azt javasoljuk a pácienseknek, hogy az első két hétben sűrűbben, heti 2-3 alkalomra számítsanak, utána kissé ritkábban, heti egy alkalommal legalább.  Az esetek többségében a kezelések hatására látványosan javul az állapota, de sajnos sokat ezt túlértékelik és idő előtt abbahagyja a kezelést, veszélyeztetve ezzel a kívánt hosszú távú végeredményt, hiszen ekkora panaszai visszatérhetnek. Nagyon fontos faktor lesz a kezelések hatékonyságában az, hogy a páciens mennyire szorgalmasan gyakorol otthon az alkalmak között, hiszen e nélkül nem tudunk elérni hosszú távú jótékony hatást.

  A mozgásszervi betegségek rendkívül bonyolult és összetett problémák. Bizonyos mozgásszervi panasz csoportokra más-más kezelési eljárás hatékony. Mi felmérjük, hogy Önnek milyen szakmai módszer és gyakorlat a legmegfelelőbb és azt fogjuk Önnél alkalmazni a látványos eredmény érdekében.

  De még mennyire! Nagyon fontos faktor lesz a kezelések hatékonyságában az, hogy a páciens mennyire szorgalmasan gyakorol otthon az alkalmak között, hiszen enélkül nem tudunk elérni hosszú távú jótékony hatást.

  Ez sok mindentől függ, de általánosságban az mondható, hogy heti 2-3 alkalom az ideális az állapot javításához az első hetekben, utána pedig legalább heti egy alkalom.

  Miután kollégánkkal telefonon leegyeztette az állapotfelmérés időpontját, emailben fog tőlünk díjbekérőt kapni, amelyet bankkártyával vagy átutalással is fizethet. Időpontja akkor kerül véglegesen megerősítésre, amint beérkezett hozzánk a kezelésének a díja.

  Sajnos csak bankkártyával és banki átutalással tud nálunk fizetni.

  Sajnos a gyógytornásznál és készpénzben nem tud fizetni, de ezért ajánljuk a figyelmében a bérlet vásárlását, hiszen akkor csak egyszer szükséges fizetnie, amikor megváltja a bérletét. Az alkalom után kollégánk fog emailben díjbekérőt küldeni a következő alkalmak díjáról vagy ha bérletet váltott, akkor a bérlet díjáról.

  Otthonápolási szolgáltatásunk keretén belül mindez eszközt saját otthonában biztosítjuk, elvisszük Önhöz, így emiatt nem szükséges aggódnia.

  Az otthonába kiszállás díja az Avian Care Gyógytornász szolgáltatásában Budapesten 2 500 Ft. Budapesten kívül, de 30 kilométeres vonzáskörzeten belül alkalmanként 4500 Ft.

  Hívjon minket a +36 1 77 33 555-ös telefonszámon vagy írjon e-mailt az otthonapolas@avian.hu email címre.